Mooie Feestdagen & Gelukkig 2022

Er is een probleem met het verzenden van e-mails (de ontvangst gaat wèl goed). 

Daarom wensen wij u via deze website/blog een gezond en voorspoedig 2022 toe.

We zien gelukkig dat de weerstand van de overheid tegen energiebesparing en de energietransitie afneemt. De toekomst voor energiebesparingsbedrijven is nu rooskleuriger. Het EPA en de talloze varianten daarop worden belangrijker.

Het afgelopen jaar is massaal aan het licht gekomen * Hoe de overheid bepaalde burgers, bedrijven en sectoren op een meedogenloze manier schade toebracht, * Hoe de overheid zichzelf op een valse manier verdedigde tegen klachten d.m.v. gecensureerde WOB-documenten, liegende landsadvocaten, en een onbeperkte kas om gedupeerden verder kapot te procederen, en * Hoe vervolgens de rechterlijke machten klakkeloos de redenering van de overheid overnamen en ons de gedupeerden nóg meer dompers plus een dikke rekeningen presenteerden. Het afgelopen jaar hebben wij de ministers van BZK en EZ gevraagd om hun afwijzende houding te staken en alsnog redelijke (nadeel)compensatie aan ons te betalen. De directie van BZK heeft onze verzoeken namens minister Ollongren afgewezen.

In 2022 zal EnergyClaim daarom de (nieuwe) regering aanspreken voor wat betreft de compensatie voor onze achterban en stakeholders, die zwaar benadeeld zijn door het overheidsgedrag sinds 2003. Tegelijk zullen wij financiering zoeken voor een nieuw proces, omdat er vele nieuwe feiten aan het licht zijn gekomen. Wij zullen opnieuw aantonen dat wij geen eerlijk proces gehad hebben bij de Haagse rechters.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.